Doctor with a pen showing a hernia.

Arvoden

Arvoden, avbokningsregler och betalning

Nybesök

(För alla som besöker kliniken första gången)

Nybesök  750:-  Konsultation och samtal, analys, undersökning/tester och behandlingsstart

Återbesök 

Återbesök KORT  550:-  Traditionell kiropraktisk behandling

Återbesök MEDEL  750:-  En kiropraktisk behandling som även ger tid för medicinsk laserterapi, muskelakupunktur och rehabgenomgång.

Återbesök PLUS  950:-  Då det krävs utökad tid för att nå resultat. T. ex. vid flera olika sökorsaker, långvarig eller mer komplicerad problematik.

Individuell behandlingsplan

Vi behandlar många olika typer av besvär, allt från huvudvärk till ömmande hälsenor. Beroende på diagnos, symptom och besvärens karaktär, krävs olika tekniker för att lösa dina besvär på ett effektivt sätt och för ett långsiktigt resultat. Det tar olika lång tid i anspråk per gång, därav olika typer av återbesök. Vad som lämpar sig bäst i just ditt fall diskuterar vi när vi ses första gången. Du får då en individuellt anpassad behandlingsplan.

Akuta besvär          

I mån av tid finns bokningsbara akuttider (något kortare än normalt) för NYBESÖK samma eller nästkommande dag.

Pris: 750:-  

boka-kiropraktor-tid

Avbokningsregler

I enlighet med övrig privat hälso- och sjukvård debiteras uteblivet, icke avbokat besök och sen av-/ombokning automatiskt, via faktura.

Obs! Avbokning/ombokning ska ske senast 24 timmar före bokad tid. Du kan mycket enkelt själv avboka eller boka om din tid. Gå till din bokningsbekräftelse på mejlen och välj det du önskar göra. 

Tips! Du kan erbjuda annan person som behöver hjälp, att nyttja din bokade tid. Meddela mig förändringen via ett mejl, sms eller telefon. Tack för ditt samarbete.

canstockphoto5733750

Betalning

Det går bra att betala ditt besök med Swish eller kontant. Vi tar även betal- och kreditkort (även American Express och Diners).

swish_440x220_budskap1

SWISH Företagskonto nr: 1233781424

QR kod

getswish_qr

Olika typer av återbesök

En del söker mig för stark värk från diskbråck och en del för smärta i sätet, ischias, knäartros, ryggskott, diskbråck, meniskskador, nackspärr och andra för armbågssmärta eller migrän/yrsel, fotsmärtor eller stressrelaterade besvär. Beroende på vad du behöver hjälp med krävs såklart olika behandling. Jag har därför tre olika varianter på återbesök som du ser ovan (Återbesök KORT, NORMAL och PLUS). Vid nybesöket rekommenderar jag hur vi effektivast kan lösa just dina besvär för ett hållbart resultat och därav vilken typ av återbesök som är lämplig i just ditt fall.

Hur många besök behövs?

Du bör som regel nästan alltid räkna med mellan 3-7 återbesök, beroende på individ, besvärens karaktär och hur länge du haft ont. Smärta är ett sent symptom och också det första som minskar efter en behandling. För att det inte ska bli en tillfällig hjälp för stunden (så att du riskerar få samma besvär snart igen) krävs ett djupare engagemang och därmed fler besök.

Ibland rekommenderar vi många fler, ibland färre återbesök och ibland en uppföljning längre fram eller återkommande behandlingar med jämna mellanrum. Allt beroende på individ och åkomma. Vid nybesöket lägger vi upp en plan om du vill.

Hem

canstockphoto0198824 - 1

Här ser du lediga tider! Och här kan du också boka.

canstockphoto8222621 - 16