Mature Man Stretching His Arms

Företag

Tror du företaget skulle tjäna på en välmående och smärtfri personal?

Själva är vi övertygade om att det är så, på så väldigt många plan och vi brinner för att hjälpa till med det!

Vi är experter på att förebygga och behandla rörelseapparatens olika besvär, skador och krämpor. Vi erbjuder regelbundna besök av kiropraktor, som kommer ut till ert företag och håller även förebyggande föreläsningar för personalen i ämnet.

Vi ger er snabb och effektiv hjälp med behandling, direkt på plats på arbetsplatsen. T ex när personalen får ont i ryggen, upplever stelhet i nacken och har huvudvärk. Vi behandlar också axelbesvär, tennis- och musarm, höftsmärta, ischias, diskbråck, knäbesvär vid löpträningen och hälsporre, m.m.

Vi arbetar med akuta och långvariga besvär och ger förebyggande rehab, tips och råd.

En kiropraktor på plats några gånger i månaden eller utefter behov gör att personalen snabbt får tillgång till rätt hjälp, utan väntetider. Era medarbetare kan snabbare komma tillbaka i arbete igen och undvika att vara sjukskrivna längre tid.

Detta är såklart ett kostnadseffektivt sätt för ert företag att hålla sjukfrånvaron på en låg nivå och inte minst att öka kvaliteten av varje persons arbetsprestation och bidra till allmänt välmående hos er främsta tillgång – personalstyrkan!

Boka in ett personligt möte med oss, så kan vi gemensamt gå igenom vilket upplägg ni kan vara intresserad av, lyssna till era önskemål och se hur era behov ser ut. Efter detta skickar vi en kostnadsfri offert.

Vi ser fram emot att hjälpa er!

Vänliga hälsningar,

Suzanne-Nay

Suzanne Nay

Stressed business man

Kungsholmens Kiropraktik & Rehab AB

Tel. 073-339 05 10

info@kungsholmenskiropraktik.se