personal organizer and computer

Boka

Boka, ändra tid och avboka

 

Hur vill du boka?

Lättast och snabbast bokar du en tid via vår onlinebokning. Det går snabbt och är mycket enkelt.

Via onlinebokningen ser du överskådligt vilka lediga tider som finns och kan välja en tid som passar dig, i lugn och ro.

Du kan också ringa. Om jag inte svarar lämnar du bara ett meddelande så ringer jag upp, så fort jag har möjlighet igen.Tel. 073-339 05 10

Bokningsinfo

När du väl bokat en tid får du alltid en bokningsbekräftelse med information om din bokning via din mejl.  24 h innan får du även ett påminnelse SMS.

(Du ansvarar dock alltid för att notera och komma ihåg tiden själv.)

Tips

Om du inte får något bekräftelsemejl kan du leta om den eventuellt har hamnat i din skräppost. Det händer tyvärr ibland.

 

Plan Schedule Planning Planner Relax Concept

Se överskådligt lediga tider och boka i lugn och ro, när det passar dig.

Boka tid 

Back Pain. Athletic fitness woman rubbing the muscles of her lower back. Sports exercising injury.

Avbokningsregler

NYHET! Du kan själv avboka din tid utan kostnad fram till 24 timmar innan den bokade tiden. 

Gå till din mejlade bokningsbekräftelse och välj AVBOKA eller BOKA OM.

I enlighet med övrig privat hälso- och sjukvård debiteras uteblivet, ej avbokat besök och sen av-/ombokning automatiskt, via faktura.

Detta gäller samtliga avbokningar senare än 24 timmar före bokad behandling.

Tips! Du kan erbjuda annan person som behöver hjälp, att nyttja din bokade tid. Meddela mig förändringen via ett mejl, sms eller telefon.

info@kungsholmenskiropraktik.se

Tel. 073-339 05 10

Doctor with a pen showing a hernia.

Ska jag boka nybesök eller återbesök?

Nybesök: Om det är allra första gången du besöker kliniken ska du välja Nybesök. Efter att du bokat kommer du att få ett formulär tillbaka med mejlen där du kan fylla i en hälsodeklaration innan vi ses. Då spar vi tid till själva behandlingen.

Återbesök: Välj detta om du redan har varit här på ett nybesök (även om det var ett tag sen) och nu ska boka in ett återbesök. Det finns tre alternativ för återbesök. Vilken av dessa som lämpar sig bäst för just dina besvär diskuterar vi, när vi ses första gången. Vi kommer då också överens om lämpligt intervall mellan sessionerna, allt beroende på vad du söker för. Kontakta mig gärna om du är osäker eller om du inte minns vad jag rekommenderade vid nybesöket.