Mature Man Stretching His Arms

Företag

Tror du företaget skulle tjäna på en välmående och smärtfri personal?

Själva är vi övertygade om att det är så, på så väldigt många plan och vi brinner för att hjälpa till med det!

Kiropraktik på kontoret

Vi erbjuder regelbundna besök av en engagerad kiropraktor, som kommer ut till ert företag. Vi är experter på att diagnostisera och behandla rörelseapparatens olika besvär, skador och krämpor.

Vi ger er snabb och effektiv hjälp med behandling, direkt på plats på arbetsplatsen. T ex när personalen får ont i ryggen, upplever stelhet i nacken och har huvudvärk. Vi behandlar också axelbesvär, tennis- och musarm, knäledsartros, fingerledsartros, höftsmärta, ischias, diskbråck, löparknän, idrottsskador och hälsporre, m.m.

Vi arbetar med akuta och kroniska besvär och ger förebyggande rehab, tips och råd.

En kiropraktor på plats, några gånger månaden eller utefter behov gör att personalen snabbt får tillgång till rätt hjälp, utan väntetider. Era medarbetare kan snabbare komma tillbaka i arbete igen och undvika att vara sjukskrivna längre tid.

Detta är såklart ett kostnadseffektivt sätt för ert företag att hålla sjukfrånvaron på en låg nivå och inte minst att öka kvaliteten av varje persons arbetsprestation och bidra till allmänt välmående hos er främsta tillgång – personalstyrkan!

Träning på jobbet

Vi erbjuder även friskvård i form av Groove klasser, som är en enkel och rolig dansupplevelse där alla kan delta oavsett träningsnivå eller ålder. Många som inte alls gillar att träna tycker om den här formen och kommer plötsligt igång att röra sig. Bra för hjärta, hjärna och rygg. Man lägger nivån själv och anpassar det till sin egen förmåga. Ditt sätt är rätt sätt. Du kan omöjligt göra fel! Läs gärna mer om Groove.

Boka ett möte med oss

Boka in ett personligt möte med oss, så kan vi gemensamt gå igenom vilket upplägg ni kan vara intresserad av, lyssna till era önskemål och se hur era behov ser ut. Efter detta skickar vi en kostnadsfri offert.

Vi ser fram emot att hjälpa er!

Vänliga hälsningar,

Suzanne-Nay

Suzanne Nay

Stressed business man

Kungsholmens Kiropraktik & Rehab AB

Tel. 073-339 05 10

info@kungsholmenskiropraktik.se