Symptom-kiropraktor

Suzanne Nay

Om Suzanne

Mitt mål är att få goda, hållbara resultat genom att hitta och behandla orsaken till dina symptom, d.v.s. de symptom du känner som värk, smärta, stelhet, domningar/pirrningar och liknande. Rörelseapparaten är komplex och mitt jobb är att se just din kropp och behandla utifrån dina förutsättningar och ge dig rätt sorts behandling. Jag behandlar alla olika! ;-)

Ditt rörelsemönster analyseras och mäts vid behov funktionellt och tredimensionellt. Du får skräddarsydda rehab-program och andra smarta tips och råd, noga utvalda utefter de svagheter och obalanser som analysen visar. Allt för ett hållbart resultat.

Jag arbetar mycket brett och använder flera olika moderna och verksamma verktyg och metoder i rätt kombination och rätt dos, för att påverka på ett djupare plan i flera nivåer. Behandlingen optimerar kroppens rörelseuttag, funktion och stabilitet.

Du är välkommen att söka hit för besvär i hela rörelseapparaten, alltså inte bara ryggen. Välkommen till en kvalitativ kombinationsbehandling på flera nivåer, där du som patient alltid är i fokus!

CV

Suzanne är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan (5-årig utbildning), legitimerad kiropraktor samt dipl. medicinsk massageterapeut/cert. massör AGI.

Vidareutbildningar:

Dry Needling akupunktur –  Grund- och avancerad

Lic. Medicinsk laserterapeut

Athletic knowledge, 1080 Analysis och treatment lower extremity

Tom Myers, Fascia fitness

Strain- and counterstrain

Käkledsbehandling (bruxism)

Thorakal mobilisering, Lotorpmetoden

 

Suzanne Nay,

Suzanne Nay

Leg. Kiropraktor