Om oss

Vi som skriver på den här sidan brinner för skönhet och för hälsa. Vi älskar att testa nya saker och vi älskar att hela tiden sträva efter att se så bra ut som möjligt. På den här sidan kommer vi att ge tips, skapa guider och komma med inspirerande tankar om allt från makeup till olika skönhetsbehandlingar. Det senare givetvis även med ett kritiskt öga med i bilden. Att vissa ingrepp också medför vissa risker är viktigt att vara medveten om och vi kommer att gå närmare inpå även den delen av saken.

Hälsa då? Hur mår du egentligen – och hur kan du förändra ditt liv så att du mår bättre? Man kan inte sticka under stolen med att många idag mår dåligt. Vi stressar på jobbet, vi har krav på oss i olika sammanhang, vi lever under en press från andra och vi ser att vi både äter sämre och rör oss mindre. Detta måste förändras – och vi ska dra vårt strå till stacken. Vi ska titta närmare på olika former av träning och ge olika tips om vilka av dessa som kan fungera för just dig – och din livssituation.

Vi kommer att skriva om kost och ge förslag på enkel, välsmakande och lättlagad mat som passar både vardag och fest. Utöver detta så kommer vi även att ge enkla råd kring hur man kan varva ner och prioritera sig själv på ett tydligare sätt. Du har bara ett liv!

Välkommen till en sida som ska hjälpa dig att må bättre – och hitta ett utseende som du verkligen trivs med.