Solarium i Knivsta lockar kunder

På vintern och våren använder vissa människor sig av solarium i Knivsta för att få till en solkysst look, som annars kan vara svårt att få till i Sverige.

I Norden är soltimmarna minst sagt begränsade.Visste du till exempel att de flesta städerna i Sverige inte hade en enda soltimme under hela december år 2020? Det mycket begränsade ljuset kan göra många deppiga och nedstämda. Att hasa runt som ett blekt och glåmigt spöke en hel vinter gör att många vänder sig till olika solarier i Knivsta.

Många människor känner sig automatiskt lite piggare och fräschare med en liten solbränna på kroppen. Vissa väljer solsemester, andra brun-utan-sol (BUS) och några föredrar solarium. I ett solarium känner du även värmen, vilket du inte gör om du till exempel använder BUS-produkter. Tänk på att alltid använda solarium ansvarsfullt och följa de rekommendationer som finns. Solarium rekommenderas inte om du har hudtyp 1 på Fitzpatrick-skalan.

Använd solarium ansvarsfullt

Ett solarium i Knivsta används inte bara under vintern. Det är många som känner att de vill sola lite på vårkanten, för att inte vara så bleka när det är dags för shortspremiär. Det har även varit populärt under solfattiga somrar att ta några minuter i solariet för att få till en sommarbränna.
Kom ihåg att aldrig sola så att du bränner dig eller blir röd, varken i solen eller på solarium.

Om du är en person som tycker om att sola solarium är du säkert medveten om att solariet ska desinfekteras både före och efter din solning. Det är viktigt med hygienen, speciellt där människor ofta är lättklädda och svettiga. Använd även ögonskydd.